Razbojnik u kući gradonačelnika Čačka: "Zadržao sam ga dok ga policija nije savladala"

U porodičnu kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića jutros rano je upao viišestruki razbojnik.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 24.06.2019.

12:50

Razbojnik u kući gradonačelnika Čačka:
Ilustracija: Depositphotos/belchonock

"Oko 4 sata ujutro probudila me je supruga i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka", rekao je za agenciju RINA gradonačelnik Čačka.

On je dodao da su mu deca u tom trenutku spavala.

"Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne", rekao je on.

I, kako dodaje, upravo to se dogodilo.

"Kada je policija upala u kuću, razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim, uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta", naveo je Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: