Muke stanara u Kraljevu: Od napuštenog gradilišta čitav ekosistem bare VIDEO

Ne mogu da spavaju od žaba, plaše se zmija i zaraza... Ovo se događa blizu centra Kraljeva gde 10 godina pokušavaju da reše muke zbog napuštenog gradilišta.

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2019.

08:52

Muke stanara u Kraljevu: Od napuštenog gradilišta čitav ekosistem bare VIDEO
Printskrin TV Prva

Meštani Ulice Vuka Karadžića u Kraljevu već godinama bezuspešno pokušavaju da reše problem napuštenog gradilišta koje je, umesto da postane stambeni objekat, pretvoreno u baru ograđenu betonskim zidinama. Gradilište je obišla ekipa Jutarnjeg programa TV Prva.

Poseban problem je leti, kada bara postane leglo komaraca, žaba, gmizavaca i kada se ulicom šire neprijatni mirisi. Pored toga što strahuju od zaraze, veliki problem predstavlja kreket žaba, naročito noću kada se sve umiri, pa im je kažu oni, onemogućeno i spavanje.

"Ne možeš ni da spavaš od njih. Celu noć i ceo dan. Ima i zmija, kornjača. Smrdi na kilometar. Plašim se da mi da mi se ne udave ili ne potruju unučići", kaže Stana Ristović.
Printskrin Tv Prva
Prema rečima komšija, investitor koji je 2009. godine započeo izgradnju završio je u zatvoru, a oni ne znaju u čijem je sada vlasništvu šest ari placa.

Opširnije pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: