Hvar: Trajekt udario u obalu, odbio se, pa se nasukao

Trajekt se nasukao se na obalu u luci Sućuraj na Hvaru oko 12.30 sati.

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 20.06.2019.

15:10

Hvar: Trajekt udario u obalu, odbio se, pa se nasukao
Ilustracija: Deposit photos/digidream

Kako prenosi Dalmacija danas, putnici koji su se nalazili na Jadrolinijinom trajektu kazali su da je prvo udario u obalu, odbio se, a potom se nasukao na obalu.

Inače, trajekt je uplovljavao u luku, tako da su automobili s nasukanog trajekta na plaži izlazili krećući se unatrag. Čini se da veće štete nema.

Dalmacija danas iz neslužbenih izvora doznaje da je povređeno najmanje dvoje putnika. Jedna osoba ima povredu nosa, a jedna je zadobila ogrebotina po leđima.

O uzrocima nezgode nagađa se da su kapetanu otkazale komande i da se trajekt nasukao da bi se izbegla veća šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: