Mediji: Zbog pucnjave na NBG uhapšen sin Zorana Šijana

Zbog jutrošnje pucnjave ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u kojoj je u šaku ranjen S. R. (30), uhapšen je V. Š. (20), sin Zorana Šijana.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.06.2019.

13:03

Mediji: Zbog pucnjave na NBG uhapšen sin Zorana Šijana
Ilustracija: Depositphotos/stevanovicigor

Takođe, uhapšeni su i S. S. (19) i N. K. (20), prenose beogradski mediji.

Uhapšeni V. Š je sin pevačice Goce Šijan i ubijenog Surčinca Zorana Šijana.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla pištolj marke „glok".

Prethodno je MUP saopštio da je jutros oko 8 sati došlo do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli s mesta obračuna i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u levu ruku tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, navodi MUP.

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (19), N. K. (20) i V. Š. (20) i kod njih su pronašli pištolj marke „glok“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: