Mediji: Zbog pucnjave na NBG uhapšen sin Zorana Šijana

Beograd -- Zbog jutrošnje pucnjave ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u kojoj je u šaku ranjen S. R. (30), uhapšen je V. Š. (20), sin Zorana Šijana.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/stevanovicigor
Ilustracija: Depositphotos/stevanovicigor

Takođe, uhapšeni su i S. S. (19) i N. K. (20), prenose beogradski mediji.

Uhapšeni V. Š je sin pevačice Goce Šijan i ubijenog Surčinca Zorana Šijana.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla pištolj marke „glok".

Prethodno je MUP saopštio da je jutros oko 8 sati došlo do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli s mesta obračuna i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u levu ruku tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, navodi MUP.

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (19), N. K. (20) i V. Š. (20) i kod njih su pronašli pištolj marke „glok“, navodi se u saopštenju MUP-a.

strana 1 od 98 idi na stranu