Filmske scene na Novom Beogradu: Tuča i jurnjava, nasilno zaustavljanje taksija, pucanje

Jedan mladić ranjen je danas iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.06.2019.

09:05

Filmske scene na Novom Beogradu: Tuča i jurnjava, nasilno zaustavljanje taksija, pucanje
EPA-EFE Sascha Steinbach

MUP navodi da je oko osam časova došlo do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli s mesta obračuna i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u levu ruku tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni, navodi MUP. Pripadnici policije uhapsili su S. S. (19), N. K. (20) i V. Š. (20) i kod njih su pronašli pištolj marke „glok“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: