Ko ubija ljude po Londonu?

Londonska policija saopštila da je u subotu, u istočnom delu Londona ubijen 34-godišnji Rus. Ispostavilo se da je on treća žrtva, za svega 24 sata.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

11:30

Ko ubija ljude po Londonu?
Tanjug/Isabel Infantes/PA via AP

"Detektivi istražuju smrt Gleba Stanislavoviča Žebrovskog, poznatog i kao Gleb Stalnoj. On je izboden nekoliko puta i konstatovana je smrt na licu mesta", stoji u saopštenju policije, izdatom u utorak.

U vezi s tim ubistvima uhapšene su dve osobe, a istraga je u toku, dodaje londonska policija.

Dan pre, policija je navela da je u Londonu uhapšeno 11 osoba zbog povezanosti sa pucnjavama u Londonu i napadima nožem, u kojima je za samo 24 sata stradalo troje ljudi.

Dva mladića ubijena su u razmaku od svega nekoliko minuta u dva različita dela Londona, a treći, Rus, ubijen je u subotu.

Prošle sedmice britanski ministar pravde je saopštio da su napadi nožem i pištoljima toliko porasli da su na najvišem dosad zabeleženom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: