Težak sudar automobila i autobusa u Svilajncu, stradao vozač, žena teško povređena

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da se kod sela Kušiljevo u opštini Svilajnca dogodila teška saobraćajna nesreća.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

11:22

Težak sudar automobila i autobusa u Svilajncu, stradao vozač, žena teško povređena
Ilustracija: Freeimages.com

Iz policije navode da je u nesreći jedno lice pogInulo, a drugo s teškim telesnim povredama prevezeno u Klinički centar Kragujevac.

"Nesreća se dogodila juče, a učestVovali su putničko motorno vozilo i autobus. Na licu mesta poginuo je vozač putničkog motornog vozila, dok je drugo lice ženskog pola, koje je bilo na mestu suvozača, povređeno", kaže se u saopštenju.

Povređena osoba prevezena je iz Službe hitne pomoći u Svilajncu u Klinički centar Kragujevac, a u autobusu nema povređenih, dodaje se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: