Tužilaštvo demantovalo saslušanje majke đaka, traži od policije istragu

Više javno tužilaštvo podnelo je zahtev policiji za istragom u vezi sa polaganjem testova iz matematike koji su otkazani i demantovalo saslušanje majke đaka.

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

16:51

Tužilaštvo demantovalo saslušanje majke đaka, traži od policije istragu
Ilustracija: Deposit photos/minervastock

Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podnelo je zahtev policiji da istraži sve okolnosti slučaja u vezi sa polaganjem testova iz matematike koji su otkazani.

Zatev je podnet Upravi kriminalističke policije kako bi se istražile sve okolnosti slučaja, rekla je Tanjugu portparolka Tužilaštva Irena Bjeloš.

Završni test iz matematike za osmake je otkazan, jer su zadaci procurili u javnost, a pojedini mediji su javili da je zbog toga u toku saslušanje jedne osobe, međutim, to se ne dešava u Tužilaštvu, potvrđeno je Tanjugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: