Niš: Nastavljena potraga za telom mladića koji se juče utopio

Nišlija Ž.V. (24) koji je juče oko 17 časovao nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine još nije pronađen, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

11:20

Niš: Nastavljena potraga za telom mladića koji se juče utopio

"Od jutros su u potrazi osim policajaca učestvuju i ronioci jedinice žandarmerije i pripadnici spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije", kazali su u niškoj policiji.

Prema rečima očevidaca, Ž.V. je sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko jezero juče oko 14.00, a par sati kasnije zajedno su pokušali da preplivaju jezero široko oko 600 mestara. Otprilike na polovini jezera nesrećni mladić je počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren, a ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Kupanje u Krajkovačkom jezeru je zabranjeno, ali veliki broj izletnika ne poštuje tu zabranu, tako da je i prethodnih godina bilo utapanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: