Uručene medalje najboljim pripadnicima MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana MUP-a su uručene zlatne, srebrne i bronzane medalje pripadnicima MUP-a koji su se istakli u proteklih godinu dana.

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

21:30

Uručene medalje najboljim pripadnicima MUP-a
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Sava centru zlatnu medelju za hrabrost Saši Barbuloviću, zlatnu medalju za posvećenost službi Goranu Jošiću i zlatnu medalju za zasluge Želimiru Mrdalju.

Potredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je srebranu medalju za hrabrost Dejanu Paunoviću, srebrnu medalju za posvećenost službi Veri Berić i srebrnu medalju za zasluge Slađani Petrović.

Direktor policije Vladimir Rebić uručio je bronzanu medalju za hrabrost Šaši Vučkoviću, bronzanu medalju za posvećenost službi Goranu Sekuliću i bronzanu medalju za zaslugu Ivanu Barašu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: