Stefanović: Vučić poželeo zajednički napredak RS i Srbije

Nebojša Stefanović, je na Saboru SNSD-a u Laktašima preneo pozdrave lidera stranke Aleksandra Vučića, koji je poželeo zajednički napredak Srpske i Srbije.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto:  EPA/JANOS MARJAI
Foto: EPA/JANOS MARJAI

Prema njegovim riječima, ekonomska saradnja Srpske i Srbije veoma je dobra, čemu su doprinijeli Vučić i rukovodstvo Srpske.

"Od izuzetnog značaja za mir i stabilnost na ovim prostorima jeste ekonomska saradnja", rekao je Stefanović, prenosi Blic, pozivajući se na Srnu.

Stefanović je na Saboru SNSD-a u Laktašima kazao da lider te stranke Milorad Dodik treba da nastavi da radi na jačanju i razvoju Republike Srpske, a onima, koji žele njen nestanak, poručio da im je bolje da to ne pokušavaju.

On je saradnju Republike Srpske i Srbije ocenio kao odličnu i podsetio da je Srbija od 2014. godine uložila 32 miliona evra za razvoj Srpske,

"Jaka Srbija važna je za razvoj Republike Srpske, ali može biti i partner svima u regionu. Naši prioriteti moraju biti mir, stabilnost, očuvanje srpskog nacionalnog identiteta, kulture i jezika", rekao je Stefanović.

"Ovde se osećam kao kod kuće, a znajte da narod u Srbiji voli Republiku Srpsku kao i vi nas", naglasio je Stefanović.

strana 1 od 143 idi na stranu