Navijači Torcide presreli Srbina: "Imaš 24 sata da napustiš grad"

Srbinu iz Trebinja pretili su članovi navijačke grupe Torcida, zbog čega je on napustio Dubrovnik, gde se nalazi na sezonskom radu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 12.06.2019.

23:29

Navijači Torcide presreli Srbina:
Felipe Oliveira/Stringer/Getty images/Ilustracija

Kako navodi "Blic", Trebinjac je radio u jednom dubrovačkom restoranu kao konobar, a tokom noći su ga presrele nepoznate osobe u fantomkama i poručile mu da ima 24 sata da napusti Dubrovnik.

"Blic" prenosi da on ničim nije mogao da izazove gnev lokalnih nacionalista i nasilnika, sem činjenicom da je etnički Srbin i da je na ruci imao tetovažu Crvene zvezde koju je sakrivao.

List prenosi da slučaj navodno nije prijavljen policiji, te da za sada nema informacija da li je pokrenuta istraga.

Sajt "klix.ba" piše da su u Hrvatskoj sve češći napadi na Srbe iz Bosne i Hercegovine i Srbije koji u Dalmaciju dolaze radi odmora ili rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: