Policija: Ubistvo Milića detaljno planirano, obračun klanova

Policija veruje da je ubistvo Cetinjanina Bogdana Milića detaljno isplanirano, kao i da je Milić prethodno praćen. U egzekuciji učestvovale najmanje dve osobe.

Izvor: Tanjug

Sreda, 12.06.2019.

11:36

Policija: Ubistvo Milića detaljno planirano, obračun klanova
Foto: chalabala/depostitphotos.com

Cetinjska policija još nije identifikovala ubice Cetinjanina Bogdana Milića, a podgorička "Pobjeda" danas piše da zbog njegove povezanosti sa osobama iz kriminalnog kotorskog škaljarskog klana, istražitelji veruju da je motiv ubistva nastavak obračuna zaraćenih kriminalnih klanova iz Kotora - škaljaraca i kavačana.

Bogdan Milić (37) sa Cetinja ubijen je juče u pucnjavi u lokalu "Portun" na Bulevaru crnogorskih junaka. U pucnjavi su tri osobe teško povređene i one su prevezene u podgorički Klinički centar.

Kako navodi "Pobjeda", meta napada je bio Milić.

Dvojica maskiranih napadača, sa silikonskim maskama i kačketima, ušli su u lokal i pucali u pravcu Milića, prenosi RTCG.

Policija veruje da je ubistvo detaljno isplanirano, da je Milić prethodno praćen i da su u egzekuciji učestvovale najmanje dve osobe za kojima policija traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: