Konačno, u najavi RHMZ nema kiše, ali samo na kratko

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom do 32 stepena Celzijusa. Slično vreme i narednih dana.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 10.06.2019.

07:07

Konačno, u najavi RHMZ nema kiše, ali samo na kratko
Nejron/Depositphotos/Ilustracija

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na istoku i jugoistoku i u brdsko-planinskim predelima retka pojava pljuska sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 13 do 19 C, najviša dnevna od 28 do 32 C, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 31 C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 17. juna, prema prognozama RHMS su: Pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 30 do 36 C.

U poslepodnevnim satima, uz lokalni razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko- planinskim predelima.

Krajem perioda svežije i nestabilno, sa češćom pojavom padavina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: