Kako je Kladuša postala "divlji zapad": Opet tuča migranata, policija više ni ne reaguje VIDEO

Nova tuča nekoliko desetina migranata izbila je večeras kod prihvatnog centra "Miral" u Velikoj Kladuši, na severozapadu BiH, javio je portal Kliks.

Izvor: Tanjug

Petak, 07.06.2019.

07:42

Kako je Kladuša postala
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

U video snimku koji je sinoć objavio portal prikazana je nova tuča i jurnjava migranata nedaleko od centra "Miral", u velikokladuškom naselju Polje.

Prema nezvaničnim informacijama, policija nije intervenisala, a nekoliko migranata je posle tuče pobeglo u obližnju šumu.

Kliks javlja da se slični incidenti sve češće dešavaju u Krajini, a da lokalne vlasti nemaju pravi odgovor.

U noći između utorka i srede u prihvatnom centru "Miral" sukobilo se više od 100 migranata, a incident se kasnije prelio i na ulice Velike Kladuše.

Šest migranata deportovano je nakon te tuče i napada na policiju u Velikoj Kladuši, javlio je ranije N1 BiH.

U međusobnim sukobima migranata smeštenih u prihvatnom centru "Miral" i napadu na policijske službenike, lakše su povređena tri policajca i deset korisnika usluga centra.

Oštećeno je i jedno policijsko vozilo, a slobode je lišeno 20 stranih državljana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: