Ubijen još jedan migrant u Beogradu

Još jedan migrant ubijen je večeras u obračunu koji se dogodio u Krnjači.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2019.

22:34

Ubijen još jedan migrant u Beogradu
Foto: depositphotos/Chalabala

U Hitnoj pomoći rečenoje da se zločin dogodio oko 22 sata i da mu je prethodila tuča, javlja "Blic".

Nezvanično, mladić je uboden 24 puta, i podlegao je povredama na licu mesta.

Podsetimo, sinoć se dogodilo još jedno ubistvo. Migrant iz Avganistana K. K. (21) usmrćen je oko 21 sat u Karađorđevoj ulici u centru Beograda. Sumnja se da je ubistvu takođe prethodila tuča među migrantima, nakon čega je jedan od njih drugog ubo nožem u grudi.

Povodom zločina, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su sedamnaestogodišnjeg državljanina Avganistana. On se sumnjiči da je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Karađorđevoj ulici, sa još jednim sedamnaestogodišnjakom iz Avganistana, nožem zadao povrede oštećenom od kojih je on preminuo na licu mesta. Na saslušanju je negirao krivicu. Policija i dalje intenzivno traga za drugim osumnjičenim (17), koji je identifikovan, ali mu se od ubistva izgubio trag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: