Šutanovac: Bojkot nije koristio opoziciji, još manje građanima

Bojkot parlamenta nije doneo korist opoziciji, a građanima još manje, smatra član Glavnog odbora Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2019.

06:56

Šutanovac: Bojkot nije koristio opoziciji, još manje građanima
Screenshot/B92

"Moram da kažem da mi je žao što je opozicija na neki način bila primorana da napusti parlament, jer su građani ostali uskraćeni za sve one predloge koje je u parlamentu iznosila", rekao je Šutanovac za "Politiku".

Na pitanje da li misli da je opozicija trebalo da učestvuje na sednici Skupštine Srbije o KiM, Šutanovac je odgovorio da misli da je "sve trebalo da se izvaga na mnogo bolji način i da ozbiljna strateška politika ne može da se vodi 'ad hok'".

"Nažalost, očigledno je da ne postoji želja da se vodi debata i to je sada više nego očigledno, a postalo je izgleda i obostrano", rekao je Šutanovac.

On je dodao da se DS trenutno nalazi u procesu ujedinjenja sa strankom Zajedno za Srbiju i Socijaldemokratskom strankom i da to sve izaziva odredjene "tegobe".
"Očekujem da se to završi na najbolji mogući način i da u najkraćem roku jedinstven DS krene da se brani, pre svega politikom, a ne kadrovskim rešenjima unutar same stranke", rekao je bivši predsednik DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: