Porodično nasilje u Boru: Uhapšen muškarac sa arsenalom oružja

Policija u Boru uhapsila je B.M. (65) iz tog grada zbog sumnje da je pre tri dana fizički napao svoju nevečanu suprugu.

Izvor: B92

Subota, 01.06.2019.

15:26

Porodično nasilje u Boru: Uhapšen muškarac sa arsenalom oružja
Ilustracija: Depositphotos/kelpfish

Prilikom hapšenja kod njega je pronađen i arsenal oružja i municije.

U saopštenju MUP-a se precizira da je prilikom dolaska na lice mesta, policija kod kod D.M. pronašla i pištolj „beretu" sa pet metaka.

Prilikom pretresa vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela automatsku pušku, kratež, vazdušni pištolj, osam detonirajućih kapisli, 367 komada raznovrsne pištoljske municije, 343 komada puščane municije i 80 patrona, tri štapa nalik na eksplozivni barut mase oko 634 grama i dva štapina dužine oko 6,5 metara.

D.M. se tereti da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

On je sproveden nadležnom tužilaštvu, nakon čega mu je mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: