Uhapšeni student, srednjoškolac i žena zbog bombaškog napada u Lionu

Francuska policija uhapsila je tri osobe, među kojima i studenta Alžirca, u vezi s prošlonedeljnim bombaškim napadom u Lionu u kom je 13 osoba povređeno.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.05.2019.

15:32

Uhapšeni student, srednjoškolac i žena zbog bombaškog napada u Lionu
Ilustracija: depositphotos/dechevm

Pozivajući se na neimenovane policijske izvore, Rojters prenosi da su uhapšeni jedna žena, student, koji nema policijski dosije, i maloletnik koji pohađa srednju školu u Lionu i takođe je alžirskog porekla.

Napad se odigrao prošle nedelje usred bela dana, a sigurnosna kamera zabeležila je snimak na kom se delimično vidi maskiran muškarac koji je bicklom došao do pekare, gde je ostavio torbu sa eksplozivom.

Kako prenosi pariski "Mond", istragu o eksploziji preuzele su antiterorističke jedinice iz Pariza, jer se s obzirom na okolnosti, slučaj vodi kao teroristički napad.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: