Ubica iz Novog Sada priznao zločin: Sav bes sam iskalio na njoj

Goran Janković, koji je danas uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu, taštu i tasta, saslušan je u policiji u Novom Sadu i priznao je zločin, navodi Kurir.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.05.2019.

23:03

Ubica iz Novog Sada priznao zločin: Sav bes sam iskalio na njoj
Ilustracija: Depositphotos/belchonock

Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje, prenosi list.

"Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim", navodno je rekao na saslušanju Janković.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

"Sav bes sam iskalio na njoj", navodno je rekao Janković.

On je navodno dodao da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

"Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem", navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja.

Goran Janković (37) uhapšen je danas nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: