Majka i ćerke bliznakinje iz Srbije pronađene mrtve u Beču

Tela tri žene srpskog porekla, majke i dve ćerke bliznakinje, pronađena su početkom nedelje u stanu u kom su živele u Beču, a uzrok smrti još nije utvrđen.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.05.2019.

10:48

Majka i ćerke bliznakinje iz Srbije pronađene mrtve u Beču
Foto: Chalabala/Depositphotos

Policija, koju je alarmirala porodična prijateljica, pošto je razvalila vrata od stana, u predsoblju je naišla na telo V. M. (45), a potom u dnevnom boravku na kauču i tela bliznakinja (18).

Iako nema vidljivih tragova nasilja, policija je pokrenula istragu.

Majka i njene ćerke tri puta su bežale od nasilnog supruga u "Žensku kuću".

Posle razvoda, V. M. je ostala u stanu sa ćerkama koje su, kako prenose mediji, navodno bile osobe sa invaliditetom.

Jedna zabrinuta komšinica je još pre dve godine alarmirala Službu za brigu o mladima, ukazujući da je majka bila u nemogućnosti da se brine o ćerkama.

Međutim, nadležne vlasti, koje su uputile tim na proveru, nisu utvrdile nijedan problem, niti da su tinejdžerke ugrožene.

Komšije tvrde da je V. M. imala psihičkih problema i da ona i njene ćerke gotovo nikada nisu izlazile iz stana, ali da se iz njega često čula vika.

Detalji o uzroku smrti očekuju se posle obdukcije.

Postoje sumnje da je V. M. otrovala sebe i ćerke tabletama, a ne isključuje se ni mogućnost da su devojke umrle od gladi, nakon što je majka možda usled pada preminula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: