"Pešaci nisu maratonci": Stanari na Starom gradu ne dozvoljavaju zatvaranje ulice

Inicijativa "Pešaci nisu maratonci" saopštila je da je u toku "deblokada ulice na Topličinom vencu" u Beogradu, gde stanari ne dozvoljavaju da se zatvori ulica.

Izvor: Beta

Četvrtak, 23.05.2019.

17:11

Ilustracija: Depositphotos/lucidwaters

Ta inicijativa je kazala da ne dozvoljavaju da se pod izgovorom "problema sa kanalizacionim cevima, ta ulica zatvori, poploča preskupim kamenom i promeni osvetljenje".

"Donji deo ove ulice, uostalom kao i Čubrina, Carice Milice i druge u ovom kraju su već zatvorene za saobraćaj i popločane uz isti scenario. Ne samo što sto metara ovih radova košta više od 100 miliona dinara, već ovo čini užasan problem za saobraćaj i život ovog kraja uopšte, dok susedne ulice trpe saobraćajne gužve za koje nisu predvidjene", navela je ta inicijativa, a prenela televizija N1.

Ta inicijativa zahteva da se radovi obustave, dok se građani ne izjasne na referendumu opštine Stari grad o radovima u toj opštini.

"Jutros smo blokirali radove", kazao je Marko Živković iz te incijative agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: