AfD otkazao postizibornu zabavu zbog pretnji

Desničarska AfD otkazala je zabavu zakazanu za izbornu noć u Berlinu, nakon što su članovima te stranke na terenu politički protivnici uputili pretnje.

Izvor: Tanjug

Sreda, 22.05.2019.

17:42

AfD otkazao postizibornu zabavu zbog pretnji
Foto: EPA / Kay Nietfeld

U saopštenju objavljenom danas kandidat te stranke za predstojeće izbore za Evropski parlament Jerg Mojten rekao je da su bili predmet "agresiivnog telefonskog terora" prethodnih nekoliko dana, prenosi AP.

Kako se navodi, objave na raznim veb-stranicama pozivale su na "antifašističke demonstracije" povodom zabave koju je AfD planirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: