Otac i 37-godišnji sin se mlatili štapom, tiganjem i laptopom – zbog video igrice

Šezdesetogodišnji otac i 37-godišnji sin iz Koprivnice završili su na sudu jer su se fizički sukobili u porodičnom stanu.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Depositphotos/samwordley@gmail.com
Foto: Depositphotos/samwordley@gmail.com

Povod tučnjave bilo je to što je otac ušao u sinovljevu sobu i prigovorio mu da stalno igra igrice na kompjuteru, piše Indeks.

U sukobu su koristili drveni štap, PlayStation, laptop i tiganj.

"Gađao me tiganjem"

"Kada sam mu ušao u sinovljevu sobu, isterao me je uz pogrdne reči: ‘Marš iz sobe, j… ti mater’! Izgurao me je u hodnik, a ja sam drvenim štapom razbio sliku na zidu. Kad je krenuo prema meni s namerom da me udari razbijajući usput keramičke vaze u hodniku, udarao sam ga štapom po glavi i telu. Potom je mene pogodio PlayStation-om, pa sam otišao iz stana na parking. Ipak, to nije bilo sve. Prvo je kroz prozor na mene bacio torbu s laptopom koji se razbio, a gađao me je i Cepterovim tiganjem. Srećom, nije me pogodio", ispričao je otac na sudu i otkrio kako se stalno svađaju zbog sinovljeve zavisnosti od igrica i alkohola.

Zbog nasilja u porodici, otac je morao da plati kaznu od 100 evra, a sin od 200 evra. Ocu je trajno oduzet drveni štap, a sinu metalni tiganj veličine 20 centimetara jer su bili sredstva napada.

strana 1 od 133 idi na stranu