Brza reakcija: Uhapšen 28-godišnjak zbog lažne dojave o bombi u Pirotu

Pirot -- Pripadnici MUP-A u Pirotu uhapsili su N.V. (28) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Izvor: Beta
Podeli
Ilustracija: Freeimages.com
Ilustracija: Freeimages.com

U saopštenju Policijske uprave Pirot se navodi da se N.V. sumnjiči da je jutros poslao sms poruku šefu obezbeđenja kompanije "Tigar Tajers" u Pirotu u kojoj navodi da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati.

Policija je izvršila pregled lica mesta i tom prilikom nisu pronađene eksplozivne naprave, kaže se u saopštenju Policijske uprave Pirot.

Lažna dojava o bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu

Povodom anonimne dojave o navodno podmetnutoj bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu policija je pregledala sve proizvodne pogone i krug fabrike.

Policija je potvrdila da se u krugu fabrike ne nalazi bilo kakva eksplozivna naprava, saopšteno je danas iz Službe za komunikacije "Tigar Tajersa".

U saopštenju se dodaje da se ponovo pokreće proizvodnja i da je planirano da puna proizvodna aktivnost bude postignuta sutra u prvoj smeni.

"Isporuke prema kupcima su nastavljene u 18 sati", navodi se u saopštenju. Ranije danas iz kompanije je saopšteno da su jutros u sedam sati primili anonimnu dojavu o navodno postavljenoj bombi u fabrici i da su poštujući proceduru, odmah obavestili Policijsku upravu Pirot i organizovana je evakuacija zaposlenih.

Podsećamo da je vlasnik kompanije "Tigar Tajers" francuski "Mišelin".

Hronika

strana 1 od 95 idi na stranu