Brza reakcija: Uhapšen 28-godišnjak zbog lažne dojave o bombi u Pirotu

Pripadnici MUP-A u Pirotu uhapsili su N.V. (28) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.05.2019.

14:04

Brza reakcija: Uhapšen 28-godišnjak zbog lažne dojave o bombi u Pirotu
Ilustracija: Freeimages.com

U saopštenju Policijske uprave Pirot se navodi da se N.V. sumnjiči da je jutros poslao sms poruku šefu obezbeđenja kompanije "Tigar Tajers" u Pirotu u kojoj navodi da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati.

Policija je izvršila pregled lica mesta i tom prilikom nisu pronađene eksplozivne naprave, kaže se u saopštenju Policijske uprave Pirot.

Lažna dojava o bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu

Povodom anonimne dojave o navodno podmetnutoj bombi u fabrici "Tigar Tajers" u Pirotu policija je pregledala sve proizvodne pogone i krug fabrike.

Policija je potvrdila da se u krugu fabrike ne nalazi bilo kakva eksplozivna naprava, saopšteno je danas iz Službe za komunikacije "Tigar Tajersa".

U saopštenju se dodaje da se ponovo pokreće proizvodnja i da je planirano da puna proizvodna aktivnost bude postignuta sutra u prvoj smeni.

"Isporuke prema kupcima su nastavljene u 18 sati", navodi se u saopštenju. Ranije danas iz kompanije je saopšteno da su jutros u sedam sati primili anonimnu dojavu o navodno postavljenoj bombi u fabrici i da su poštujući proceduru, odmah obavestili Policijsku upravu Pirot i organizovana je evakuacija zaposlenih.

Podsećamo da je vlasnik kompanije "Tigar Tajers" francuski "Mišelin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: