Ranjeni mladić iz Kosovske Mitrovice prebačen u Beograd: Jedno lice privedeno na razgovor VIDEO

Mladić srpske nacionalnosti R. M. (22) koji je ranjen iz vatrenog oružja u centru severnog dela Kosovske Mitrovice prebačen je danas u KBC u Beogradu.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Screenshot/Prva TV
Foto: Screenshot/Prva TV

Mladić srpske nacionalnosti R. M. (1997) koji je upucan iz vatrenog oružja u centru severnog dela Kosovske Mitrovice operisan je i u stabilnom je stanju.

Nakon opericije koja je obavljena u Kosovskoj Mitrovici i saniranja povreda, odlučeno je da se mladić prebaci u Beograd zbog mogućih komplikacija, rečeno je u mitrovačkoj bolnici.

Obračun vatrenim oružjem desio se sinoć oko 23 sata u šetališnoj zoni, gde je u trenutku napada bilo dosta šetača i ljudi koji su sedeli u kafićima duž šetališta.

Pripadnici Kosovske policije i danas su obavljali uviđaj na licu mesta, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se što pre otkrili počinioci ovog napada.

"Slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva i s tim u vezi jedno lice je privedeno na razgovor. Za sada nema informacija koje bi mogle da ukažu koji je motiv ovog napada", rekao je zamenik regionalnog komandira za sever Besim Hoti.

"Večernje novosti" pišu da povređeni mladić nema kriminalnu prošlost.

Opširnije u video-prilogu:

strana 1 od 95 idi na stranu