Delovi "pežoa" leteli po autoputu, pali na vozilo ministarke Joksimović, ona zvala Hitnu

Delovi automobila marke "pežo" od siline udara razleteli se po autoputu sinoć u teškoj nesreći. Ti delovi popadali na vozila Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug

Petak, 17.05.2019.

07:38

Delovi
Screenshot/Tanjug VIDEO

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na autoputu Beograd-Niš, poginula je jedna osoba, muškarac star oko 30 godina. Nesreća se dogodila na delu puta Grocka - Begaljičko brdo, kada je vozilo marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka iz zasad nepoznatih razloga udarilo u stub nadvožnjaka.

Na delove tog vozila, koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, potom su naletela dva vozila Vlade Srbije, koja su naišla neposredno posle nesreće, a u jednom od njih bila je i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Kako Tanjug saznaje na licu mesta, ministarka Joksimović, koja nije povređena, i njeni saradnici odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: