Oblačno, sa kišom i lokalnim pljuskovima

U Srbiji će biti oblačno sa kišom, uz temperature do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

00:05

Oblačno, sa kišom i lokalnim pljuskovima
Foto: GettyImages/Jason Ocenha

Ujutru i pre podne kiša naročito na severu, posle podne promenljivo oblačno u istočnim i južnim krajevima sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od šest do 10, a najviša od 12 na severozapadu do 18 na istoku i jugoistoku.

U Beogradu ujutru i pre podne pretežno oblačno, povremeno sa kišom, posle podne promenljivo oblačno i suvo.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko šest, a najviša oko 13.

U Srbiji do petka umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz slabljenje intenziteta padavina. Od subote promenljivo i toplije vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 15. maj 2019:

Većina hroničnih bolesnika može očekivati uobičajene tegobe. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim obolјenjima. Kao meteoropatske reakcije mogući su reumatski bolovi, glavobolјa i neraspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: