Brend B92 danas je napunio 30 godina

Brend B92 danas, 15. maja, puni 30 godina. Te davne 1989. godine začet je kao „nestaško“. Osnivači su bili mladi ljudi, entuzijasti, studenti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Prosečan građanin u Srbiji kada napuni 30 godina, iza sebe ima završene škole, osnovao je porodicu, ima malu decu i pun ambicije krči sebi poslovnu karijeru. A kada jedan medij iza sebe ima 30 godina, to je onda skup istorije, znanja i iskustva.

Kao što je prirodno, mladi žele da menjaju svet. I zbog te svoje upornosti, svake godine uticaj je rastao. Mališan koji je počeo sa skromnom radio-stanicom, Godine 1996. otvara veb-portal, a 6. oktobra 2000. godine i televiziju. Reporteri na terenu su svojim izveštajima krčili put jednom informativnom divu. Tako je B92 bio svedok svih istorijskih događaja koji su se dogodili prethodne tri decenije na ovim prostorima.

Čuvar vatre, odnosno čuvar imena popularnog brenda, ostao je portal B92.net. Veb-redakcija, koja postoji 23 godine (najstarija u Srbiji), i dalje je lider u informisanju.

Građani željni proverene informacije posećuju naš sajt preko računara i aplikacija na telefonu. Po čitanosti, B92 je uvek među prvim, najčitanijim portalima u zemlji. Iako je menjao vlasnike, B92 zadržao je kurs. Ostao je brend koji karakteriše brza, sveža informacija.

Dragi naši čitaoci, hvala vam na poverenju!

Vaš B92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 129 idi na stranu