Tramp: Nameravam da se sastanem s Putinom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da namerava da se na marginama samita G20 u Japanu sastane s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Izvor: Sputnjik

Ponedeljak, 13.05.2019.

20:54

Tramp: Nameravam da se sastanem s Putinom
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Pored Putina, kako je saopšteno iz Bele kuće, Tramp namerava da se na marginama samita u junu sastane i s kineskim liderom Si Đinpingom.

O sastanku Putina i Trampa se oglasio i portparol Kremlja Dmitrij Peskov koji je rekao da se još nikakve pripreme susreta ne vode, kao i da po tom pitanju nije postignut nikakav dogovor.

Prethodno su o mogućem susretu Trampa i Putina saopštili pojedini ruski mediji, pozivajući se na neiimenovane izvore iz Stejt departmenta.

Ubrzo zatim se oglasio i pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov koji je rekao da nikakav zahtev za susret sa Putinom nije stigao od Bele kuće na adresu Kremlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: