Sputnjik: Iz Rusije nam stiže novo oružje. Koje, još se ne zna. Čeka se potvrda Vučića

Nezvanično je najavljeno da će u Srbiju iz Rusije pred paradu stići novo oružje. Još se ne zna koje, ali ono što se zna jeste da će biti posebna "poslastica".

Izvor: B92

Utorak, 07.05.2019.

07:36

Sputnjik: Iz Rusije nam stiže novo oružje. Koje, još se ne zna. Čeka se potvrda Vučića
Handout / Getty images

Tako bar piše Sputnjik, navodeći reči predsednika Srbije.

Ruska vojska će 9. maja imati priliku da prikaže novitete ruske vojne industrije na Paradi pobede, najznačajnijoj ceremoniji kojom se obeležava pobeda nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, a parada će biti održana i u Srbiji 10. maja.

Prema pretpostavci Miroslava Lazanskog, iz Rusije bi u Srbiju mogao da stigne raketni sistem "Pancir". "Ali dok predsednik Srbije kao vrhovni komandant zvanično to ne objavi, ništa neću da kažem definitivno", kazao je Lazanski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: