Migranti pretukli i opljačkali starijeg muškarca

U sarajevskom naselju Otoka u poslepodnevnim satima napadnut je stariji muškarac, a tom prilikom su mu napadači ukrali i mobilni telefon.

Izvor: novosti online

Petak, 03.05.2019.

22:13

Migranti pretukli i opljačkali starijeg muškarca

Ovaj nemili događaj se desio na šetalištu pored Miljacke koje vodi od Istiklal džamije do mosta na Otoci.

Osoba koja je pretučena je Bajro Bogilović, a njegov sin Ismir za "klix.ba" je ispričao da su ga pretukli migranti.

"Mog oca su pretukli migranti koji su mu posle toga otuđili mobitel. Moj otac je tako krvav uspeo da od jednog prolaznika pozajmi mobilni telefon da bi zvao policiju. Ubrzo posle toga je prevezen u Opštu bolnicu 'Abdulah Nakaš'. Ja sam ogorčen ovim događajem, budući da pre mesec na Otoci takođe pretučena jedna starija osoba i policija nije nikoga uhapsila. Dokle više", upitao se Ismir Bogilović.

Podsetimo, i 6. aprila stariji muškarac u poslepodnevnim satima je u sarajevskom naselju Otoka brutalno pretučen i opljačkan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: