U Kuršumliji proglašen Dan žalosti

Opština Kuršumlija proglasila je 2. maj za Dan žalosti zbog tragične smrti petoro žitelja ove opštine u saobraćajnom udesu kod Barlova.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2019.

18:48

U Kuršumliji proglašen Dan žalosti
Foto: B92, Ljiljana Pavloviæ

Dan žalosti otpočinje u ponoć i završava se u 24.00 sata 02.05.2019. godine.

U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica na području opštine Kuršumlija dužni su da zastavu spuste na pola koplja, navodi se u saopštenju na sajtu opštine.

Svi lokalni mediji su, kako se dodaje, dužni da emituju Odluku o proglašenju dana žalosti i da u vreme njegovog trajanja usklade programsku šemu i emituju prikladne emisije.

Pet osoba je poginulo, a pet je povređeno jutros u direktnom sudaru kamiona sa prikolicom i autobusa na putu između Kuršumlije i Prokuplja, kod mesta Barlova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: