"Aeroflotov" avion primoran hitno da sleti

"Aeroflotov" avion na letu Riga - Moskviaprinudno sledeo usled tehničkih problema. Nije poznato koliko je putnika bilo u letelici, niti da li je iko povređen.

Izvor: B92

Petak, 26.04.2019.

15:08

Justin Sullivan / Staff / Getty images

Prema rečima litvanskih avio- zvaničnika, problem s ruskom letelicom je bio nagli pad pritiska. Prema njihovim rečima, "posada aviona prijavila je problem takve vrste da je bilo neophodno hitno sletanje, na najblići aerodrom.

Avion "Aeroflota" uspeo je da se vrati na aerdrom s kog je i poleteo, a sve službe su bile u pripravnosti, navodi Sputnjik internešenel.

Avion koji je prijavio proble je marke "Suhoj superdžet" 100, koji je bio nal etu AFL2101 iz Rige ka Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: