Ministar pohvalio policiju: U prva četiri meseca zaplenjeno više od dve tone droge

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policije u borbi protiv trgovine narkoticima.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2019.

11:12

Ministar pohvalio policiju: U prva četiri meseca zaplenjeno više od dve tone droge
Tanjug, Sava Radovanoviæ

On je istakao da je u prva četiri meseca ove godine zaplenjeno više od dve tone droge.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, u još jednoj dobroj akciji, zaplenili su na Batrovcima novih 340 kilograma narkotika. Želim da zahvalim policajcima i pripadnicima drugih službi bezbednosti koji su i u ovoj godini neumorno radili i pokazali da u Srbiji nema tolerancije prema narkoticima", rekao je Stefanović.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on je istakao da je Srbija zemlja koja štiti svoju decu i sve svoje gradjane, i u kojoj narko-dileri neće biti bezbedni.

"Sa više od dve tone zaplenjenih narkotika u prva četiri meseca ove godine, Srbija beleži odlične rezultate, ali to ne znači da treba da budemo neoprezni i da zastanemo", naveo je Stefanović.

On je policijskim službenicima čestitao na ozbiljnom i odgovornom radu na otkrivanju i zapleni narkotika i dodao da od njih očekuje još veću posvećenost i još više aktivnosti u suzbijanju trgovine narkoticima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: