Praznici nisu ni počeli, a na granicama haos s teretnjacima

U narednom periodu, zbog predstojećih praznika, očekuje se osetno veći broj vozila na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima, kažu iz AMSS-a.

Izvor: Tanjug

Sreda, 24.04.2019.

07:30

Praznici nisu ni počeli, a na granicama haos s teretnjacima
Ilustracija: Getty Images

Za sada samo teretnjaci čekaju više sati na izlazu iz zemlje, teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju čak 14 sati, saopštio je jutros AMSS. Na prelazu Bačka Palanka, teretnjaci čekaju osam sati, na Horgošu sedam, na Kelebiji šest, Šidu pet, Bogojevu tri sata, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od pola sata, osim na izlazu na prelazu Horgoš 2 gde se čeka do sat vremena. Napominje se da se u narednom periodu očekuje osetno veći broj vozila na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima.

Napominje se da se u narednom periodu očekuje osetno veći broj vozila na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: