Ministar obišao humanitarnu izložbu uskršnjih jaja

Ministar za rad Zoran Đorđević obišao je humanitarnu izložbu uskršnjih jaja, koja su ofarbali i ukrasili članovi Udruženja osoba sa invaliditetom „Pobednik“.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

18:24

Ministar obišao humanitarnu izložbu uskršnjih jaja
Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boraèka i socijalna pitanja

Ministar Đorđević pohvalio je članove udruženja, kao i sve one koji su svojim idejama i radom učestvovali u ovoj humanitarnoj izložbi i istakao da će resorno ministarstvo nastaviti da pruža podršku osobama sa invaliditetom i obezbediti im još bolje uslove života.

„Ministarstvo ima aktivnu saradnju sa Udruženjem osoba sa invaliditetom „Pobednik“ i verujemo da će se ona nastaviti i u narednom periodu. Sva udruženja koja rade na ovakav humanitarni način imaće uvek podršku Ministarstva i mene lično. Posebno mi je drago što svako od nas na ovaj način ima priliku, da u okviru svojih mogućnosti, pruži finansijsku podršku i tako pomogne onima kojima je pomoć potrebna, jer time postajemo kvalitetnije društvo u kojem razlike među ljudima ne postoje“, rekao je Đorđević.

Predsednik Udruženja „Pobednik“ Momčilo Savić zahvalio je ministru Đorđeviću na podršci koju pruža ovom udruženju i na tome što je i ove godine, kao i prethodnih, izdvojio vreme da dođe na izložbu uskršnjih jaja, koja se održava 7. put.

„Uskršnja jaja zajedno su oslikavala deca iz redovne osnovne škole „Gavrilo Princip“, deca iz Doma u Sremčici i volonteri Crvenog krsta Rakovica sa decom iz našeg udruženja. Cilj nam je da ofarbamo 1000 jaja i da ona, koja ne prodamo, podelimo deci koja leže na Institutu za majku i dete, a od prikupljenih sredstava im kupimo slatko slane paketiće i tako im učinimo malu radost na veliki hrišćanski praznik”, rekao je Savić i istakao da ova izložba ne bi bila moguća bez podrške resornog ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: