Oblačno i svežije, ponegde sa kišom

U Srbiji će biti vetrovito, svežije, promenljivo oblačno ponegde sa kišom, posebno na severu, istoku i centralnim delovima zemlje, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

23:19

Oblačno i svežije, ponegde sa kišom
Foto: Gettyimages

Duvaće umeren jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak i olujni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima orkanske jačine.

Najniža temperatura kretaće se od pet do do 11 stepeni, a najviša od 13 do 18 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti vetrovito i svežije. Duvaće jak, jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. Biće pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne. Najniža će biti temperatura oko deset stepeni, a najviša oko 16 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do petka biti pretežno sunčano, toplo i vetar će biti u slabljenju. U subotu se predviđa naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature. U nedelju će biti ; promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 23. april 2019:

Pogoršanje biometeorološke situacije može imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Srčanim bolesnicima i asmatičarima se naročito preporučuje da primene savete lekara. Meteoropatske reakcije u formi nervoze, glavobolјe i bolova u kostima najizraženije će biti u košavskom području i na planinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: