Bora Đorđević: Svirali smo zbog Kosova i Metohije

Bora Ðorđević kaže da su odlučili da na skupu "Budućnost Srbije" u petak u Beogradu sviraju iz patriotskih razloga i da bi podržali borbu za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Tanjug

Subota, 20.04.2019.

23:29

Bora Đorđević: Svirali smo zbog Kosova i Metohije
Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Frontmen grupe "Riblja Čorba" rekao je za "Novosti" da podržava Vučićevu i Dačicevu borbu za Kosovo i Metohiju i za celovitu Srbiju, dodajući da se na vrh Srbije vrši "neviđeni pritisak" u vezi s Kosovom i Metohijom.

"Žuta vlast je prodala Kosovo i Metohiju pa bi sada da proda i ono malo srpskog što je tamo preostalo. Uvek ću podržati tesku borbu za spas mučenih i napaćenih Srba koji zive tamo", rekao je Ðorđević.

On je rekao i da ne pripada nijednoj stranci i da se nije vratio u poliitku.

"Jednostavno podržao sam borbu za Kosovo i Metohiju. Pratio sam proteste opozicije i sve mi se zgadilo. Srbija slabiju opoziciju od postanka višestranačkog sistema nije imala", kaze Ðorđević.

Prema njegovom mišljenu, njen jedini cilj je da sruši aktuelnu vlast.

"To ne može da se traži na tako jalov i prazan način, a da se ne nude konkretna rešenja", kaže Ðorđević.

"Svirali smo iz inata protiv ovakve jadne i bedne opozicije (čast izuzecima)", kaže Ðorđević.

On smatra i da na one koji vole "Riblju čorbu" zbog muzičkih kvaliteta bilo kakvi politički stavovi ne bi trebalo da utiču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: