Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Bio sam neuračunljiv

Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je da je to učinio u stanju neuračunljivosti.

Izvor: Tanjug

Petak, 19.04.2019.

14:57

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Bio sam neuračunljiv
screenshot/Prva

Kako je rekao, učenica je svoje nezadovoljstvo ocenom izražavala vikom i neprimerenim ponašanjem i najavio da će protiv učenika J. K. i P. P. koji su reagovali u odbrani drugarice, podneti krivične prijave zbog "laži i manipulacija".

Kako je naveo, učenica J. K., kada ju je opomenuo da se tako ne ponaša najpre je sela na klupu i okrenula mu leđa, a potom na upozorenje odgovorila da on nije nikakav autorit kada "ona može tako da sedi". Zatim mu se, dodaje, unela u lice, uštinula ga i kikom udarila po očima kada se okretala, preneli su beogradski mediji otvoreno pismo Z. O.

"U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P. P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca lekari su konstatovali da je trauma pretrpljena i stavili su mi kragnu", rekao je Z. O. i dodao da će u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost.

"Moje delanje putem šamara bilo je posledica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti", naveo je Z. O.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: