"Pao" "crnogorski Eskobar" s pasošem Južnoafričke Republike i 807 kg droge

Podgoričanin M. B. uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu 807 kilograma kokaina iz Venecuele u Evropu. Kod sebe imao pasoš Južnoafričke Republike.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.04.2019.

09:22

Depositphotos/belchonock

Kako piše podgorički Dan, policija Južnoafričke Republike ispituje da li taj slučaj ima veze sa zaplenom 840 kilograma kokaina koji je u septembru prošle godine pronađen na jednoj jahti u Portugalu, kada su uhapšene četiri osobe, među kojima i dva državljana Crne Gore, prenosi CdM.

Višemesečna istraga tamošnje policije ukazala je na sumnju da je u dogovoru o švercovanju kokaina učestvovalo još lica, a ne isključuje se mogućnost da je i M. B. deo iste kriminalne grupe, koja je u više prevoznih sredstava pokušala da prokrijumčari tovare od po 800 i više kilograma kokaina.

S druge strane, iz Južnoafričke Republike u poslednje vreme stižu i vesti o brutalnim likvidacijama na ulicama Johanesburga. A mete su, kako se ispostavilo, državljani Srbije. Tamošnji mediji pišu da je to rezultat "uličnog rata" zaraćenih narko-klanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: