Uhapšen muškarac u Bratuncu koji je ubio svoju bebu

Dvadesetosmogodišnji Z. M. iz Bratunca uhapšen zbog sumnje da je 24. marta ubio svoje novorođeno dete, objavili su banjalučki mediji.

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2019.

11:50

Uhapšen muškarac u Bratuncu koji je ubio svoju bebu
EPA-EFE Sascha Steinbach

Otac je bebu staru svega nekoliko meseci bacio na krevet, od čega je novorođenče zadobilo teške povrede, posle čega je prebačeno u bolnicu u Bratuncu, zatim u Zvornik, a potom u Klinički centar Tuzla, gde je od zadobijenih povreda preminulo.

U Policijskoj upravi Zvornik potvrdili su da je policijskoj stanici Bratunac 24. marta prijavljeno da je u zdravstvenu ustanovu primljena beba sa teškim telesnim povredama i da postoji sumnja da joj je te povrede naneo otac Z. M, preneo je portal Srpska.info.

"Beba je usled zadobijenih povreda preminula. O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se preduzmu sve mere na rasvetljavanju ovog krivičnog dela", rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: