Čitulja za Miru: "Očajni Marko i Marija" FOTO

Deca Slobodana Miloševića i Mire Marković velikom čituljom oprostili su se od svoje majke Mirjane Marković, koja je preminula u nedelju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 15.04.2019.

12:58

Čitulja za Miru:
Foto: EPA/SASA STANKOVIC

Čitulja je objavljena na celoj strani podgoričkog lista Pobjeda. U čitulji navode da je njihova majka umrla "u izbeglištvu u Moskvi".

"Naša mama Mira Marković umrla je u izbeglištvu u Moskvi u 77. godini 14. aprila. Očajni Marko i Marija Milošević", piše u tekstu čitulje, prenosi RTCG.

Mira Marković umrla je u Moskvi od upale pluća, gde je živela od 2003. godine i gde je 2010. godine dobila azil, pošto je bila u bekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali poternicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodelom državnih stanova 2000. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: