Šešelj: Lideri SzS bez političkog talenta i iskustva

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) bez političkog talenta i iskustva i da ne znaju šta bi hteli.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

18:31

Šešelj: Lideri SzS bez političkog talenta i iskustva
screenshot/O2

Šešelj je gostujući na televiziji O2 rekao da je protest opozicionog SzS u subotu 13. aprila u Beogradu pokazao da nema ko da ga predvodi.

"Kakvi su ono govori bili ispred Skupštine Srbije, jesu to politički govori? Ja kažem - ne", rekao je Šešelj.

Upitan šta misli, zašto na protestu nije govorio jedan od lidera SzS - Dragan Đilas, Šešelj je kazao da je verovatno bio razočaran malim brojem ljudi na skupu.

Šešelj je ocenio da postoji utemeljenje za zahteve koje je izneo SzS na protestu, te da su time pokazali da nisu za vanredne parlamentarne izbore.

"Pokazali su da su za to da ne bude vanrednih izbora i da vidimo šta treba pre njih promeniti. Pre svega promeniti skupštinski poslovnik", rekao je Šešelj.

On je dodao da Radio-televizija Srbije treba da bude opet u državnom vlasništvu, a ne javni servis.

"Nema razgovora van Skupštine, tu moraju da se vode svi razgovori vlasti i opozicije", poručio je Šešelj i dodao da je SRS spreman na dijalog s vlašću. Šešelj je ocenio da je mnogo teža uvreda poslanice Demokratske stranke Aleksandre Jerkov da je "ratni zločinac nego nekome opsovati majku".

"Ona (Aleksandra Jerkov) meni kaže da sam ratni zločinac, a ja da joj titram. Što da joj ne odgovorim? Ona meni kaže da sam ratni zločinac, a ne mogu da joj uzvratim", kazao je Šešelj. Šešelj je kazao da beleži ko ga je sve nazvao ratnim zločincem i da će na sve to uzvratiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: