Vulin: Na sugestiju vrhovnog komandanta odložio sam štrajk glađu VIDEO

Aleksandar Vulin izjavio je da je odlučio da odloži štrajk glađu na sugestiju predsednika Aleksandra Vučića "dok i ako neki drugi ne počnu da štrajkuju glađu".

Izvor: B92

Petak, 12.04.2019.

15:50

Vulin: Na sugestiju vrhovnog komandanta odložio sam štrajk glađu VIDEO
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao da je poslušao sugestiju svog saborca, koalicionog partnera i vrhovnog komandanta Voske Srbije, a posle, kako je rekao, dugog i ne uvek tihog razgovora sa njim.

"Nas dvojica smo saborci iz dugogodišnje borbe protiv DOS-ovskog režima. Ja mu verujem. Verujem u njegove procene, jer on uvek dobije sve izbore pod svojim imenom i prezimenom", rekao je Vulin.

Na pitanje novinara da li postoji država u kojoj vlast štrajkuje glađu, Vulin je uzvratio pitanjem: "Da li postoji država u kojoj se ne bi silom sprečio upad RTS?" i konstatovao da nema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: