Kalinić objasnio šta se dogodilo u VIP loži VIDEO

Glumac Milan Kalinić, nakon tuče na košarkaškoj utakmici, u Jutarnjem programu TV Prve objasnio šta se zapravo dogodilo u VIP loži.

Izvor: B92, Prva

Ponedeljak, 08.04.2019.

07:19

Kalinić objasnio šta se dogodilo u VIP loži VIDEO
Foto: Starsport

Podsetimo, kako su mediji preneli, pred početak utakmice između Partizana i Zvezde u subotu izbio je fizički obračun između jednog navijača Zvezde i Milana Kalinića. Pojedini mediji preneli su da je Kalinić brutalno pretukao tog navijača. Međutim, da li je baš tako? On je u Jutarnjem programu TV Prve objasnio šta se zapravo dogodilo i koliko su ga mediji "razapeli".

On je, na početku, objasnio da je na utakmicu doašo sam, kao što to uvek čini. Jedino, kaže, ponekad sa sobom vodi sina. "Sve se desilo u VIP delu lože, to je poseban deo. Sve je organizovao PR Crvene zvezde. ja sam, kao što smo se dogovorili, seo na dvosed, jer mi je tako rekao Marko, PR Zvezde, čekajući da dođe Aca Radojičić. Tamo je sedeo neki muškarac. Nisam hteo ništa da mu kažem, jer je dogovor bio da tu sednem i znao sam da će Marko doći i reći mu da je to mesto za Acu", priča Kalinić.

On dodaje da je tom čoveku rekao samo zdravo i seo na drugi deo dvoseda. "Znao sam da će Marko doći u nekom trenutku i reći mu da je to Acino mesto. ja sam ustao da dam izjavu za TV i u tom trenutku dolazi Marko. Mislim da su se njih dvojica i znali. Rekao mu je da mora da se pomeri s tog mesta jer dolazi Aca Radojičić. Taj muškarac je potom pitao 'a gde ću ja sada'. Zatim kreće da se ponaša neverovatno bahato, da psuje, nije za televiziju....To je izgledalo kao rasprava koja nije vodila ka tuči. Ja sam samo stajao i gledao", ističe Milan Kalinić.

"U jednom trenutku Marko, koji je sve organizovao, koji se potrudio, i sam je bio šokiran ponašanjem tog čiveka. Prvi je taj muškarac 'nabo' Marka u glavu, žargonski rečeno. Ja stojim šokiran i vidim da mog prijatelja neko udara u glavu. Ja sam krenuo da ga uhvatim, jer sam mislio da će se tu zaustaviti, a on je nastavio kada je video da se Marko sagnuo i uhvatio za glavu. Udara ga drugi, treći put. Ja sam onda odreagovao", rekao je Kalinić.

Na pitanje gde je obezbeđenje, on je objasnio da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je obezbeđenje došlo, kao i da se u sve umešao i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac, kome se zahvalio na takvoj reakciji.

Kalinić, koji je kritikovao naslove u tabloidnim medijima, upitao je kakvi bi naslovi bili da nije stao u odbranu prijatelja koji je brutalno napadnut pred njegovim očima. Onda bi, kako kaže, naslovi bili "Milan stajao i gledao kako mu biju druga....Dakle, ne valja šta god da uradiš."

Zbog celog događaja i naslova u novinama, kako kaže, morao je sinu da objašnjava šta se zapravo dogodilo. A i njega je, dodaje, naučio da nasilje inije ispravno, ali da je okej zaštititi druga ako ga napadnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: