Ambasador SAD posetio Regionalnu policiju u severnom delu K. Mitrovice

Ambasador SAD na Kosovu Filip Kosnet posetio je Regionalnu policiju u severnom delu Kosovske Mitrovice i visoko ocenio njen rad.

Izvor: B92

Petak, 29.03.2019.

20:35

Ambasador SAD posetio Regionalnu policiju u severnom delu K. Mitrovice
Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Kosnet je pohvalio kontinuirane napore koje zvaničnici policije na severu ulažu za bezbednost svih građana.

Kako je saopšteno iz Policije Kosova, poseta ambasadora SAD bila je prilika da se pripadnici policije u ovom delu Kosova podrže i ohrabre u održavanju javnog reda i bezbednosti, u stvaranju mirnije i bezbednije klime za sve građane, bez razlika.

Direktor Regionalne policije Nenad Đurić informisao je američkog ambasadora o aktivnostima i angažovanju policije na severu Kosova, posebno u borbi protiv svih vrsta kriminala, izgradnji i jačanju policijskog integriteta i policijskih kapaciteta, kao i o nastavku saradnje sa relevantnim lokalnim i internacionalnim institucijama.

Direktor Istražnog odeljenja u glavnoj komandi PK Riza Šilova uverio je rukovodioce Regionalne policije Sever da će rukovodstvo Policije Kosova nastaviti neprestano da pruža podršku za sve što se smatra neophodnim po pitanju policijskih kapaciteta i u pogledu profesionalnog razvoja i postizanja boljih rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: