Optuženi za ubistvo supruge otišao bez pozdrava i uživa u slobodi

Оptuženi za ubistvo supruge nestao iz Hrvatske, a mediji pišu da je otišao bez pozdrava iz prenoćišta za beskućnike i sada uživa sva prava slobodnog građanina.

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

11:11

Optuženi za ubistvo supruge otišao bez pozdrava i uživa u slobodi
Foto: Thinkstock

Željko Tukić (66), koji je pre nekoliko dana i zvanično optužen za ubistvo svoje bivše supruge, splitske doktorke Asje Tukić, ne nalazi se u Hrvatskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Protiv njega nisu preduzete posebne mere kada je pušten iz pritvora. Policija se, kažu, nikada nije raspitivala o njemu.

Tukić je rođen u Vukovaru i prema službenim podacima ima samo hrvatsko državljanstvo, a prema neslužbenim informacijama, utočište je navodno pronašao u Srbiji, piše list.

Naime, policija je zabeležila da je u novembru prošle godine prešao granicu Hrvatske, ali nema podataka da se vratio, iako to ne mora ništa da znači.

Navodno je posle toga viđen u Splitu, ali to su sve samo neproverene informacije, navodi splitski dnevnik.

Tukić he optužen da je nožem izbo suprugu ipočetkom avgusta prošle godine u stanu u Trogiru.

Za Tukića se, kažu, zvanično ne može reći da je u bekstvu jer - nakon što je izišao iz istražnog zatvora - protiv njega nisu određene nikakve mere opreza, već je na slobodi uživao sva prava kao i drugi građani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: