Jako nevreme u Karlovcu, nestala struja, zapalili se dimnjaci

Najavljeno pogoršanje vremena zahvatilo je sinoć šire karlovačko područje ali i ostale delove Hrvatske.

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

07:02

Jako nevreme u Karlovcu, nestala struja, zapalili se dimnjaci
Ilustracija: Thinkstock

Nevreme u Karlovcu počelo je u ponedeljak u 18.30 časova, a za samo pola sata zapalilo se osam dimnjaka na porodičnim kućama u Karlovcu, Draganiću, Dugoj Resi i Donjem Zvečaju, prenosi Jutarnji list.

Jak vetar izazvao je prekide u snabdevanju strujom, a na saobraćajnice su padale grane.

U kasnim popodnevnim časovima jako nevreme sa grmljavinom pogodilo je i Zagreb, a u pojedinim delovima padao je krupan grad.

Nevreme je napravilo i ozbiljne teškoće u saobraćaju, a zbog olujnog vetra zatvoreni su autoput između čvorova Sveti Rok i Maslenica i Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene.

Kako se navodi, sneg mestimično pada u Lici, dok jaka kiša pada u Gorskom kotaru, Slavoniji, centralnoj i severozapadnoj Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: