Vučić: Od 1. septembra kreću unutarstranački izbori u SNS

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić najavio je da 1. septembra kreću unutarstranački izbori u SNS, koji će biti okončani pre kraja godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

18:58

Vučić: Od 1. septembra kreću unutarstranački izbori u SNS
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

"Hoćemo da vidimo da ljudi koji su dobro radili, u interesu građani, dobiju podršku, a da oni koji nisu radili na takav način tu podršku izgube", rekao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva SNS.

On je podvukao da su potrebne promene u lokalnoj infrastrukturi, te da je SNS spremna da čuje ne samo predloge članova stranke, već i "običnih" ljudi.

"Kako bismo našli najbolje za budućnost, one koji odlično rade podržali, a smenili one koji su radili loše i čijim su radom građani nezadovoljni", rekao je Vučić.

On je dodao da je na sednici razgovaralo o nekoliko važnih tema, da je on izneo izveštaj o tome dokle se stiglo u razgovorima sa Prištinom, kao i analizu političke situcije u region, ali i u našoj zemlji.

Vučić je zahvalio i premijerki Ani Brnabić što je došla na sednicu, iako nije član stranke, jer je pozvana zbog mogućih odluka koje se tiču i funkcionisanja same vlade i kako bi mogla da čuje šta članovi stranke misle o radu državnih organa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: